Ylistys

ESITTELY

Planetshakers on kristillinen ylistysliike, joka alkoi ensimmäisestä Planetshakers-konferenssista Australiassa vuonna 1997. Siitä lähtien Planetshakers on halunnut nähdä, kuinka sukupolvet ympäri maailman yhtyvät ylistämään yhdessä Jumalaa. Heidän unelmansa on nähdä ihmisten kohtaavan Jumalaa, muuttuvan Hänen läsnäolossaaan sekä tekemään muutosta elämässään.
 
Planetshakersin ylistyksen live-tallenteet nousivat Australiassa pian myydyimpien albumien listalla ja Planetshakers-konferensseista valmistetut kappaleet alkoivat levitä maailmanlaajuisesti. 
 
”Planetshakers on enemmän kuin kokemus vahvasta ylistyshetkestä”, ylistyksenjohtaja Sam Russell sanoo. ”Se on yhdistelmä, jossa annamme Jumalalle kiitosta ja palvontaa uudella tavalla. Siinä puhutaan tämän päivän kieltä kuitenkaan menettämättä Jumalan läsnäoloa. Meidän bändimme ei muuta ihmisten elämiä, vaan yksi hetki Jeesuksen läsnäolossa tekee sen. ”
 
Planetshakers-yhtyeen ylistykselle on ominaista riemuitseminen Jumalassa. Tätä tukee yhtyeen innovatiivinen ja mukaansatempaava musiikkityyli.”Ylistys on työkalu ja ase, joka tuo läpimurtoa Jumalan kansaan”, Sam Russell jatkaa ”Kiitos kiinnittää huomiomme siihen, minne se kuuluu. Haluamme aina herättää ihmisissä ylistyksen ja kiitoksen Jumalaa kohtaan, koska Jumala asuu kansansa kiitoksen keskellä.”
 
Yhtye on julkaissut yli 30 kansainvälisesti arvostettua albumia ja matkustaa vuosittain Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Etelä-Afrikkaan, Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Toukokuussa 2018 yhtye saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

MEDIA