Opetus

ESITTELY

Yksi tämän hetken johtavista oman sukupolvensa vaikuttajista on Russel Evans. Hänen perheessään on ollut pastoreita monessa sukupolvessa. Ennen Planetshakers City Church -seurakunnan perustamista Australian Melbourneen, Russell palveli pitkään isänsä seurakunnassa Paradise Churchissa, Etelä-Australian Adelaidessa. Russell on myös palvellut Australian nuorisotyön liikkeessä (Australia’s Youth Alive) ja toiminut kirkkokuntansa yhtenä liittovaltioedustajana.

Helmikuussa 2004 Russell ja hänen vaimonsa Sam perustivat Planetshakers city -seurakunnan, johon kuuluu nykyään noin 10 000 jäsentä. Vuotuinen konferenssi, jonka kävijämäärä on yli 25 000, lahjoittaa miljoonia dollareita joka vuosi työhön, joka edistää ja ylläpitää sosiaalista oikeudenmukaisuutta ympäri maailmaa.

Planetshakersin perustajana ja johtajana Russellilla on muuttumaton halu nähdä jokaisen ihmisen tekevän muutosta elämässään. Planetshakers on maailmanlaajuinen ylistysliikehdintä, joka on myynyt satoja tuhansia ylistysalbumeita ympäri maailman.

Russell on paljon yhteistyössä ja läheisissä suhteissa monien maailman johtavien vaikuttajien kanssa ja hän on tunnettu yhteistyöhalustaan Jumalan valtakunnan rakentamisessa. 

Hänellä on harvinainen kyky kohdata sekä nuorempia että vanhempia sukupolvia, koska hänellä on rikas perintöosa ja kokemus sekä intohimo musiikin suhteen ja nousevien johtajien vaikutusvallassa. Hän on sitoutunut elämässään ”voimaannuttamaan sukupolvia voidakseen voittaa sukupolvia”. 

Russell ja hänen vaimonsa, Sam, asuvat Melbournessa, Australiassa heidän kahden lapsensa, Jonathanin ja Aimeen kanssa.

MEDIA